Belsjø Terrasse

Fremdrift og nabokontakt

29 januar

Prosjektoppstart

avatar

Vanessa Gomes Olausen

Det nærmer seg februar, noe som betyr oppstart av prosjektet Belsjø Terrasse! Allerede førstkommende uke vil gravemaskin være på plass. Det skal graves ned til fjell for å gjøre undersøkelser av grunnen. Videre skal det settes opp byggegjerder og utstyr skal rigges. Til uka vil også grunnentreprenør være på plass, og starter klargjøring av byggetomten med vegetasjonsrensk.

Belsjø Terrasse bygges for Frogn kommune like ved golfbanen i Drøbak, og består av 24 omsorgsboliger for eldre. Prosjektet vil utføres parallelt med Ullerud Terrasse, der det skal bygges åtte boenheter for mennesker med funksjonsnedsettelse. Det er planlagt å bruke de samme firmaene og ressursene på begge prosjektene. Belsjø Terrasse har planlagt ferdigstillelse i mai 2022. Mer informasjon om prosjektet er å finne under Om prosjektet øverst i menyen.

Bloggen skal i all hovedsak brukes til å informere naboer og interessenter om det som skjer i prosjektet. Her vil det være mulig å følge med på fremdrift og bruke kontaktinformasjonen via menyen dersom man lurer på noe. I tillegg vil det publiseres innlegg for å varsle om sjenerende aktiviteter som f.eks. sprengning. Ved å melde seg på epostvarslingen i høyre spalte vil man motta varsel når det publiseres et nytt innlegg på bloggen.

Vi i Skanska ser frem til å komme i gang og ønsker dere samtidig en riktig fin helg!