Belsjø Terrasse

Fremdrift og nabokontakt

7 oktober

Oppstart massivtremontasje

avatar

Vanessa Gomes Olausen

Betongarbeidene nærmer seg ferdigstillelse og vi går over i neste del av råbyggfasen. Førstkommende onsdag starter massivtremontasjen på Belsjø terrasse. Det er hovedsakelig vegger, dekker og trapper som skal monteres i perioden fremover. Ved å benytte massivtre i prosjektet sikrer vi rask og effektiv montasje, samtidig som materialet har gode miljøegenskaper. Dette er en viktig faktor som vil minimere byggets energibehov, og er derfor en bidragsyter for å oppnå passivhusstandarden for prosjektet.

Materialene kommer fra Nord-Tyskland og fraktes til prosjektet med lastebiler i ulike etapper. Byggeplassen er trang og ligger i enden av en blindvei. For best sikkerhet stiller leverandøren med to følgemenn som skal lede transporten trygt frem. Det kan i den forbindelse forekomme kortvarig stenging av veien ned til byggeplassen.

Massivtremontasjen vil foregå til midten av januar. Arbeidene vil skje fra mandag til fredag mellom kl. 07-17. Videre vil det muligens bli noe arbeid på lørdagene, i så fall fra kl. 09-15.

Vi i Skanska ønsker dere en riktig god helg!